Προφίλ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία  TECHNOPOLIS24  λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα, με όλες τις φορολογικές και τεχνικές άδειες, πληρώντας όλες τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις προς το κράτος και έχοντας ασφαλιστική κάλυψη σε όλους τους τεχνικούς της.     Η  TechnoPolis24 στηρίζει το Ελληνικό Κράτος στη προσπάθεια για τη πάταξη της φοροδιαφυγής. 

ΠΑΡΟΧΕΣ

Η εταιρεία μας σας παρέχει εμπιστοσύνη, αξιοπιστία και καλές τιμές.
Οι ειδικότητες που είναι δίπλα σας είναι:
 
Υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ηλεκρονικοί, χτίστες, πλακάδες, ξυλουργοί, τζαμάδες, σιδεράδες, αλουμινάδες, ελαιοχρωματιστές,
συνεργεία καθαρισμού, ψυκτικούς,μεταφορείς, γυψάδες, μαρμαράδες, θωρακισμένες & εσωτερικές πόρτες, τζάκια, μεταφορές, LAMINATE κ.α.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η εταιρεία TECHNOPOLIS24 απαρτίζεται από μία ομάδα ανθρώπων & αποκλειστικών συνεργατών (αποτελούμενη από όλες τις ειδικότητες, ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, τεχνίτες πλακιδίων, τεχνίτες ταπετσαρίας κλπ), που μας επιτρέπει να ελέγχουμε την ποιότητα κατασκευής αλλά και το κόστος.

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Η TECHNOPOLIS24   δεν είναι εταιρεία εμπορίας και δεν ενδιαφέρεται να προωθεί ή να χρησιμοποιεί συγκεκριμένα προϊόντα, παρά μόνο να δίνει στους πελάτες της την ποιότητα και την τιμή που έχει εξασφαλίσει από τους προμηθευτές της, λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας & εμπιστοσύνης της με αυτούς, ώστε η τελική τιμή να είναι προσιτή και ελκυστική.

ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρεία TECHNOPOLIS24  είναι προσανατολισμένη οικολογικά και λειτουργεί με ένα αυστηρό κώδικα υγείας και ασφάλειας. Δίνουμε έμφαση σε οικολογικά προϊόντα και μεθόδους ώστε να μην επιβαρύνουν την υγεία των πελατών και των συνεργατών μας που ζουν και εργάζονται στους χώρους που ανακαινίζουμε.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Στόχος της εταιρείας TECHNOPOLIS24 είναι να χρησιμοποιούνται προϊόντα και μέθοδοι που δε βλάπτουν το περιβάλλον. Προτείνουμε τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας όπως ηλιακούς συλλέκτες και λαμπτήρες οικονομίας, μονωμένα παράθυρα και πόρτες, χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα, κλπ.