Τα Νέα μας

Σας παρουσιάζουμε τις νέες ξύλινες εσωτερικές πυράντοχες πόρτες ξενοδοχείων, με πιστοποίηση 30 και 60 λεπτών, από το διεθνή οργανισμό πιστοποιήσεων IFC.

Σύμφωνα με το νόμο όλα τα ξενοδοχεία απαιτείται να έχουν πυράντοχες πόρτες στις εισόδους των δωματίων τους.

Πιστοποιημένοι συνεργάτες μας κατασκευάζουν τις πυράντοχες πόρτες σε όποιο σχέδιο ή χρώμα θελήσετε.

Οι πυράντοχες πόρτες ξενοδοχείων είναι φτιαγμένες από ειδική μοριοσανίδα 3 στρωμάτων με ειδικό συμπαγή πυρήνα. Με ένα πολύπλοκο συνδυασμό χημικής και μηχανικής ανάπτυξης, οι πόρτες έχουν την ανώτερη δυνατή ποιότητα, αντοχή και απόδοση.
Το ξύλο συνοδεύεται από τις ανάλογες πιστοποιήσεις.

Η κλειδαριά αποτελεί σημαντικό κομμάτι της πυράντοχης πόρτας. Η πυράντοχη κλειδαριά από ανοξείδωτο ατσάλι είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε όταν υπάρξει καπνός, να λειτουργεί ένα κιτ διογκώσεως το οποίο κλείνει όλες τις τρύπες, διόδους του καπνού προς την άλλη πλευρά της πόρτας. Η πυράντοχη κλειδαριά συνοδεύεται από τις ανάλογες πιστοποιήσεις.

Οι πυράντοχοι μεντεσέδες είναι ειδικοί μεντεσέδες που μοιάζουν με τους κοινούς αλλά δεν είναι. Η δουλειά του είναι να μην επιτρέπει οποιοδήποτε κενό ανάμεσα στην πόρτα και το κάσωμα, έτσι ώστε να μην μπορεί ο καπνός να διαπεράσει την σχισμή. Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο πυράντοχος μεντεσές συνοδεύεται από τις ανάλογες πιστοποιήσεις.

Το πυράντοχο λάστιχο έχει την ιδιότητα να διογκώνεται όταν αυξάνεται η θερμότητα λόγω καύσης και να κλείνει κάθε πιθανή οπή διαφυγής του καπνού και της φλόγας. Το πυράντοχο λάστιχο τοποθετείται στην κάσα της πόρτας.

Ζητήστε προσφορά στο 2313050770