Τα Νέα μας

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια ανακαίνιση στο μπάνιο σας, διαβάστε το άρθρο για να πάρετε ιδέες ή ακόμα και να γλιτώσετε από τυχόν λάθη στο μπάνιο σας! 😉

Τάσεις μπάνιου 2020

Αιωρούμενα έπιπλα… έπιπλα τα οποία φαίνεται να μην ακουμπάνε στο πάτωμα και μοιάζουν να αιωρούνται.  Τα αιωρούμενα έπιπλα ελευθερώνουν το πάτωμα και το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλασσικά χρωματιστά πλακάκια,vintage και πλακάκια τύπου μωσαικό. Κλασσικά πλακάκια διαχρονικά φεύγουν και επανέρχονται γρήγορα στη μόδα. Είναι κομψά, δίνουν χαρακτήρα στους χώρους και είναι ιδιαίτερα πρακτικά. Προμηθευτείτε τα στο χρώμα που σας αρέσει και θα δείτε το μπάνιο σας αυτόματα να αναβαθμίζεται.

 

Βρύσες στον τοίχο. Η νέα τάση θέλει τις βρύσες να βρίσκονται απευθείας πάνω στον τοίχο δημιουργώντας έτσι μια πολύ μοντέρνα αισθητική. Επιλέξτε βρύσες που ταιριάζουν στον χώρο σας  και δείτε το μπάνιο σας να αποκτά μια ιδιαίτερα σύγχρονη όψη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κρεμαστά φωτιστικά και όχι μόνο. Όταν σκεφτόμαστε «φωτισμός μπάνιου» αυτόματα έρχονται στο νου απλίκες και φώτα που είναι ενσωματωμένα στο ταβάνι ή στον τοίχο. Κι όμως είναι λάθος… Το φως που έρχεται από ψηλά δημιουργεί σκιές οι οποίες σίγουρα δεν βοηθάνε κυρίως τις γυναίκες που θέλουν να βάφονται.Γι΄αυτό λοιπόν έρχεται η νέα τάση με τα κρεμαστά φωτιστικά ή ακόμα και απλίκες αρκεί να τις βάλετε δεξιά και αριστερά από τον νιπτήρα σας.

 

Ανοιχτές ντουζιέρες. Τέλος οι ντουζιέρες είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ στην ανακαίνιση του μπάνιου, ιδιαίτερα στα μικρά μπάνια… γι΄αυτό αυτήν η  τάση ήρθε να κάνει θραύση και να δώσει την λύση στους περισσότερους ιδιοκτήτες στα μπάνια τους.Ανοιχτές ντουζιέρες λοιπόν είναι η λύση,είτε χαμηλές, είτε υπερυψωμένες, είτε πρόκειται απλώς για ένα ντους που βρίσκεται στον τοίχο, το σίγουρο είναι πως αυτή η τάση θα κάνει το μπάνιο σας να φαίνεται μεγαλύτερο και μοντέρνο. Μη διστάσετε, λοιπόν, να το τολμήσετε!