Τα Νέα μας

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Η Στεγάνωση στοιχείων σκυροδέματος, τοιχοποιίας και  στο σοβά είναι καθημερινές βλάβες που συναντάμε ειδικά σε υγρές περιοχές όπως κατοικίες κοντά στη θάλασσα ή σε σπίτια κατασκευασμένα πρίν από το 1950 και χωρίς τη προβλεπόμενη συντήρηση. Σε αυτές τις περιπτώσεις εφαρμόζουμε ειδικά στεγανωτικά κονιάματα σε περιπτώσεις από μια απλή υγρασία μέχρι που το νερό θα είναι υπό πίεση. Η χρήση αυτών των υλικών είναι κατάλληλα για στεγάνωση υπογείων, δεξαμενών, πισίνων, δεξαμενών βιολογικού καθαρισμού κ.α. Προσφέρουν τη δυνατότητα εκ των υστέρων στεγανοποίησης υπόγειων χώρων εσωτερικά, διότι μπορούν να παραλάβουν αρνητικές πιέσεις του νερού χωρίς να χρειασθεί αντιστήριξη, λόγω της απόλυτης πρόσφυσης που έχουν με το υπόστρωμα. Σε περίπτωση που η επιφάνεια που πρόκειται να στεγανοποιηθεί, παρουσιάζει ή αναμένεται να παρουσιάσει τριχοειδείς ρωγμές, όπως ταράτσες, μπαλκόνια κλπ., συνιστάται η χρήση των επαλειφόμενων στεγανωτικών κονιαμάτων 2 συστατικών που σας προτείνει ο μηχανικός της εταιρείας μας για τη λύση των χρόνιων προβλημάτων που υπάρχουν στη κατασκευή σας.

Επαλειφόμενα στεγανωτικά ταρατσών.

Η χρήση επαλιφώμενων ελαστομερών στεγανωτικών στη ταράτσα χαρακτηρίζεται από υψηλή λευκότητα και μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Σχηματίζει μετά την επάλειψή του μία στεγανή, χωρίς αρμούς και ενώσεις, υψηλής ελαστικότητας και αντοχής μεμβράνη. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ψυχρή βαφή ταρατσών, λόγω της υψηλής ανακλαστικότητας της ηλιακής ακτινοβολίας και φυσικά πάντα τη καθοδήγηση του τεχνικού για την αποφυγή λάθος χειρισμών.

Technopolis24 στεγανωση ταρατσας

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Μεγάλη ελαστικότητα.
  • Μεγάλη ελαστικότητα.
  • Άριστη πρόσφυση και στεγάνωση σε όλα τα σημεία.
  • Μεγάλη αντοχή στη υπεριώδη ακτινοβολία .
  • Μεγάλη αντοχή στην υδρόλυση και στους μικροοργανισμούς.
  • Αντοχή στην υδρόλυση και στεγάνωση μικρορωγμών.
  • Αντοχή στα χημικά ( Δεν ξεφλουδίζει ).
  • Δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες.
  • Στεγανοποιεί τριχοειδές ρωγμές.
  • Υψηλές μηχανικές αντοχές.

Οι εργασίες πρέπει να γίνονται σύμφωνα με της τεχνικές περιγραφές των υλικών και βάση στης οποίες επιλέχθηκαν χωρίς την έγκριση του τεχνικού δε μπορεί να γίνει στεγάνωση. Εφαρμογή στεγνωτικού υλικού, επάλειψη σε όλη την επιφάνεια με ρολό Διαδοχικές επάλειψης δημιουργώντας ιδανικό υπόστρωμα για επιτυχή στεγανότητα και ομοιομορφία της επιφάνειας.
Μετά το στέγνωμα παρουσιάζει εξαιρετική ελαστική μεμβράνη με μεγάλες αντοχές.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΤΕΣ

Η εφαρμογή των υλικών είναι σημαντική εργασία και απαιτείται από συνεργεία ειδικευμένων τεχνικών και κυρίως στα συστήματα με επαλειφόμενη στρώση δεν επιτρέπονται συνεργεία μικρής εμπειρίας,που να μην τηρούν τους κανόνες σωστής εφαρμογής και να σας επιφυλάσσουν ανεπιθύμητες εκπλήξεις.

Αφήστε μια απάντηση