Τα Νέα μας

3D WALL PANELS – ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΠΑΝΕΛ ΤΟΙΧΟΥ 3D BRICKS ΒΑΦΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ.

Χωρίς τίτλο

Οι τρισδιάστατες ταπετσαρίες τοίχου αντιπροσωπεύουν το μέλλον στην εσωτερική διακόσμηση. Ελαφρές και ευμετάβλητες, προσφέρουν αναρίθμητες  επιλογές, και τονίζουν πρωτοποριακά κάθε χώρο, δίνοντας ιδιαίτερο στυλ και εμφάνιση. Ένα υλικό κομψό και ξεχωριστό, με δυνατότητα βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση. Φτιαγμένα από 100% βιοδιασπώμενες φυτικές ίνες, προσφέρουν υψηλή ηχομόνωση και θερμομόνωση. χωρίς οποιαδήποτε χρήση χημικών ουσιών. Για την συγκόλληση των ινών δεν χρησιμοποιούνται χημικές κόλλες, αλλά οι ίδιες οι φυσικές ουσίες του φυτού από το οποίο προέρχονται. Έτσι αφήνουν τους τοίχους να αναπνέουν φυσικά, σαν ζωντανός οργανισμός.
Με μηδενική εκπομπή ρύπων και καθόλου τοξικές ή καρκινογόνους ουσίες, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε χώρο συμβάλλοντας ουσιαστικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
 • 3D Πάνελ τοίχου ιδανικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση
 • Κατασκευάζονται από φυσικές φυτικές ίνες
 • Οι επιφάνειες είναι πλήρως βαφόμενες με κάθε τύπο χρώματος
 • Τα πάνελ είναι πλήρως ανακυκλώσιμα & οικολογικά
 • Για την τοποθέτηση τους στον τοίχο συνιστούμε να χρησιμοποιηθεί η ειδική  κόλλα.

Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε 3D Wall Panels – Τρισδιάστατες Ταπετσαρίες Τοίχου. Επιλέξτε τoΤρισδιάστατο Πάνελ που ταιριάζει στον δικό σας χώρο. Και μην ξεχνάτε η εταιρία μας παρέχει και υπηρεσία τοποθέτησης από εξειδικευμένους συνεργάτες της για Θεσσαλονίκη και όμορους νομούς.
Χωρίς τίτλο1

Χωρίς τίτλο11

2 Σχόλια

 • Anastasia

  Καλησπερα,απο που μπορω να προμηθευτώ την ειδικη κολλα!!ευχαριστω

  • technopolis24

   Καλησπέρα σας.
   Την κόλλα μπορείτε να την παραλάβετε από εμάς εάν είσαστε Θεσσαλονίκη ή να σας την αποστείλουμε στο χώρο σας.
   Καλέστε μας στο 2313050770.
   Ευχαριστούμε

Αφήστε μια απάντηση