ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ Ή ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ & ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Μία ωραία μπανιέρα είναι το σημείο αναφοράς κάθε μπάνιου. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου η επιφάνεια γίνεται άτονη, ενώ γδαρσίματα, σκουριές, τρύπες στη μπανιέρα ή και απώλεια χρώματος, δίνουν άσχημη όψη.

Η αντικατάσταση της μπανιέρας απαιτεί πολλές εργασίες και τεχνικούς που ανεβάζουν το κόστος, ενώ παράλληλα προκαλεί ακαταστασία, αναστάτωση και θόρυβο, κάτι που δεν επιθυμεί κανείς.(Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο Επισμάλτωση, πότε και γιατί να την επιλέξετε)

Η Εταιρεία Technopolis24 εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία τη μέθοδο της  αυτοεπιπεδούμενης επισμάλτωσης  στην μπανιέρας σας, με κόστος μόνο 139€+ΦΠΑ. Επίσης μπορεί να γίνει επισμάλτωση και στα πλακάκια του μπάνιου ή της κουζίνας σας, με τα ίδια εξαιρετικά και εγγυημένα αποτελέσματα.

Η εφαρμογή της επισμάλτωσης με την εξειδικευμένη  μέθοδο της Technopolis24, διαρκεί 2 ημέρες και περιλαμβάνει εγγύηση μέχρι 5 χρόνια.  Δείτε ΕΔΩ  αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους σας συμφέρει να επιλέξετε την Technopolis24 για την επισμάλτωση της μπανιέρας και των πλακιδίων του σπιτιού σας.

Η εξειδικευμένη μέθοδος που εφαρμόζουμε στην Technopolis24, σας εξασφαλίζει το λιγότερο 5 χρόνια εγγύηση καλής αντοχής με τη σωστή πάντα συντήρηση. 

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει και την επισκευή της μπανιέρας σε όποια κατάσταση και εάν είναι από την ποιο μικρή τρύπα μέχρι και τη δημιουργία νέας βάσης στο σιφώνι ή τη διόρθωση της υπερχείλισης της μπανιέρας.

Εκτός από οικίες, αναλαμβάνουμε: Ξενοδοχεία, Εργοστάσια, Καταστήματα, Δημόσιες Υπηρεσίες.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

  • Επισμάλτωση μπανιέρας 139€
  • Αλλαγή χρώματος 25€
  • Αφαίρεση παλαιού υλικού 30€
  • Επισκευή μπανιέρας 30€
  • Επισμάλτωση νιπτήρα 80€
  • Επισμάλτωση ντουζιέρας 90€
  • Επισμάλτωση σε πορσελάνινα αξεσουάρ 10€ ανά τεμάχιο
  • Επισμάλτωση σε πλακάκια μπάνιου ( Τιμή ανά τ.μ )
  • Επισμάλτωση σε πλακάκια κουζίνας ( Τιμή ανά τ.μ )

*Για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

**Στις παραπάνω τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%

Δείτε ΕΔΩ  αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους σας συμφέρει να επιλέξετε την Technopolis24 για την επισμάλτωση της μπανιέρας και των πλακιδίων του σπιτιού σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι η επισμάλτωση;

Επισμάλτωση είναι η διαδικασία δημιουργίας καινούριου στρώματος σμάλτου στην μπανιέρα ή στην ντουζιέρα ή και στα πλακάκια, με αποτέλεσμα να φαίνονται και να είναι σαν καινούρια.

Πότε και γιατί να επιλέξω τη λύση της επισμάλτωσης;

Η επισμάλτωση είναι μία ιδανική λύση, όταν είναι αδύνατη η ολική ή η μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας, εξαιτίας χρονικής ή οικονομικής πίεσης. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Έρχεται ο τεχνικός για να δει την μπανιέρα πριν αποφασίσω αν θα κάνω επισμάλτωση;

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μας αποστέλλετε φωτογραφία της μπανιέρας ή του μπάνιου. Ο Τεχνικός έρχεται για αυτοψία, ΜΟΝΟ σε περίπτωση που η μπανιέρα σας έχει μεγάλες ζημιές που χρίζουν επισκευής κι αυτό για να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρεώσεις. Τηλεφωνήστε μας στο 2313 050770 για λεπτομερείς πληροφορίες

Πόσο διαρκούν οι εργασίες;

Με την εξειδικευμένη και εγγυημένη μέθοδο που χρησιμοποιούμε στην Technopolis24, οι εργασίες διαρκούν δύο μέρες

Πότε θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω τη μπανιέρα;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μπανιέρα σας 24 ώρες μετά το πέρας των εργασιών. Δηλαδή η μπανιέρα ΔΕΝ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για 3 ημέρες

Μπορώ να κάνω επισμάλτωση μόνο στη μπανιέρα;

Όχι. Επισμάλτωση μπορεί να γίνει στη μπανιέρα, στη ντουζιέρα σας και στα πλακάκια σας.

Έβαψα την μπανιέρα μόνη μου/μόνος μου με υλικά της αγοράς και ξεφλουδίζει. Μπορεί να γίνει επισμάλτωση;;

Ναι, φυσικά μπορεί να γίνει η επισμάλτωση, αλλά είναι απαραίτητο πρώτα να αφαιρεθεί το παλιό υλικό. Απαιτείται εργασία η οποία χρεώνεται επιπλέον 30€ επί της αρχικής τιμής.

Η μπανιέρα μου είναι χτυπημένη και έχει ραγίσματα. Θα πληρώσω περισσότερα;

Ο εξειδικευμένος τεχνικός της Technopolis24, πριν την επισμάλτωση θα επιδιορθώσει –χωρίς επιπλέον επιβάρυνση– ή θα επισκευάσει σκουριές, χτυπήματα, διαβρώσεις, τρύπες, ραγίσματα και φθορές .

Δίνετε Εγγύηση;

Βεβαίως! Η σιγουριά του άψογου αποτελέσματος της τεχνικής μας, εξασφαλίζει τη δυνατότητα στην Technopolis24 να σας δώσει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ έως 5 ΧΡΟΝΙΑ

Τι λένε οι πελάτες μας