Σχετικά με εμάς

Η Technopolis24 είναι εταιρία ανακαινίσεων και επισκευών για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Ξεκίνησε το 2014 στη Θεσσαλονίκη και τιμώντας την εμπιστοσύνη του κόσμου συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο μέχρι και σήμερα, φροντίζοντας να ανανεώνεται και να εξελίσσεται συνεχώς.

Η ομάδα της εταιρίας, απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς και από το σχεδιαστικό και δημιουργικό τμήμα, προκειμένου να προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις και προτάσεις για ότι αφορά την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Φροντίζουμε για το σχεδιασμό των εργασιών ώστε να έχετε από την αρχή πλήρη εικόνα του αποτελέσματος των εργασιών που μας έχετε αναθέσει, για την απόκτηση των κατάλληλων αδειών όπου χρειάζονται ώστε να γλυτώσετε χρόνο και ταλαιπωρία, και για την επίβλεψη των κατασκευών σε όλα τα στάδια από τον ίδιο τον Διευθυντή Τεχνικών Εργασιών κο Μιχαηλίδη, προκειμένου να διασφαλιστεί άψογο αποτέλεσμα.

Στην Technopolis24 αναλαμβάνουμε και Επισμαλτώσεις Μπάνιου. Διαβάστε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ “Τι είναι η Επισμάλτωση, Πότε & Γιατί να την Επιλέξετε”

Η Technopolis24 έχει σαν στόχο την υψηλή παροχή υπηρεσιών για την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας.

Η Χριστίνα Κόλια και ο Κώστας Μιχαηλίδης, είναι οι ιδρυτές και η ψυχή της Technopolis24.  Η υψηλότερη αξία τους είναι ο Σεβασμός στον άνθρωπο και τις ανάγκες του  και στόχος τους η άρτια εξυπηρέτηση σας αλλά και η πλήρη κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Γι’ αυτό το λόγο και φροντίζουν να είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα του έργου που τους αναθέτετε, φροντίζοντας για την ταχύτητα, την ποιότητα και την ασφάλεια των εργασιών.

Η εταιρεία Technopolis24 λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα, με όλες τις φορολογικές και τεχνικές άδειες, πληρώντας όλες τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις προς το κράτος και έχοντας ασφαλιστική κάλυψη σε όλους τους τεχνικούς της.

Για Επισμαλτώσεις Μπανιέρας/Ντουζιέρας/Πλακιδίων ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Για WPC Περιφράξεις ή Δάπεδα ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

*Συμπληρώστε το email σας στο πεδίο παρακάτω, εάν θέλετε να λαμβάνετε πρώτοι καινοτόμες ιδέες, προτάσεις αλλά και πρακτικές λύσεις “Πώς να…” για τεχνικές εργασίες που αφορούν το σπίτι σας.