ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ & ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Μία ωραία μπανιέρα είναι το σημείο αναφοράς κάθε μπάνιου. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου η επιφάνεια γίνεται άτονη, ενώ γδαρσίματα και απώλεια χρώματος δίνουν άσχημη όψη στη μπανιέρα. Η αντικατάσταση μίας μπανιέρας απαιτεί την εργασία πολλών τεχνιτών αλλά προκαλεί λέρωμα και θόρυβο κάτι που δεν επιθυμεί κανείς.

Η Εταιρεία Technopolis24 εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία την επισμάλτωση της μπανιέρας σας, καθώς και τα πλακάκια του μπάνιου ή της κουζίνας σας. Η εφαρμογή της επισμάλτωσης δε διαρκεί  2 με 3 ώρες, αλλά από 2 έως 3 ημέρες, προσεκτικής δουλειάς για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα όπως ορίζει ο κατασκευαστής.

Η Εταιρεία μας σας προσφέρει την δυνατότητα να εφαρμόσετε στην μπανιέρας σας την καταπληκτική εφαρμογή αυτοεπιπεδούμενης επισμάλτωσης  ΜΟΝΟ ΜΕ 139€  !!!

Και ΔΩΡΟ αξίας 15€ καθαρισμός τους αρμούς μεταξύ πλακιδίων και μπανιέρας με νέο αντιμουχλική – πολυουρεθανική μαστίχη, για απόλυτη προστασία της μπανιέρας σας.
Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ η όποια αποκατάσταση ζημιάς πριν την εφαρμογή της επισμάλτωσης όπως:

1. ΤΡΥΠΕΣ ( Μικρές )
2. ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ
3. ΡΑΓΙΣΜΑΤΑ
4. ΣΚΟΥΡΙΕΣ                                                                                                   

Με την επισμάλτωση εξασφαλίζεται από 2 έως και 6 χρόνια καλής αντοχής με τη σωστή πάντα συντήρηση. Εφαρμοσμένο σε όλες τις μπανιέρες ( μαντεμένιες, ακρυλικές, εμαγιέ). Εφαρμοσμένο σε όλα τα πλακάκια μπάνιου και κουζίνας.

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει και την επισκευή της μπανιέρας σε όποια κατάσταση και εάν είναι απο την ποιο μικρή τρύπα μέχρι και τη δημιουργία νέα βάση στο σιφώνι ή της υπερχείλισης της μπανιέρας με μεγάλη επιτυχία.

Η εταιρεία μας εφαρμόζει επισμαλτώσεις σε:

Ξενοδοχεία,  Εργοστάσια, Καταστήματα, Οικίες, Δημόσιες Υπηρεσίες.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

  • Αλλαγή χρώματος 25€
  • Αφαίρεση παλαιού υλικού 20€
  • Επισμάλτωση νιπτήρα 60€
  • Επισμάλτωση ντουζιέρας 80€
  • Επισμάλτωση σε πορσελάνινα αξεσουάρ 10€ ανά τεμάχιο
  • Επισμάλτωση σε πλακάκια μπάνιου ( Τιμή ανά τ.μ )
  • Επισμάλτωση σε πλακάκια κουζίνας ( Τιμή ανά τ.μ )

Η εταιρεία μας σας προτείνει εξειδικευμένα οικολογικά προϊόντα που δε περιέχουν υψηλής περιεκτικότητας καυστικά, δε θα δημιουργούν φθορές στα είδη υγιεινής και θα προστατεύεστε κι εσείς από σοβαρά αναπνευστικά και δερματικά προβλήματα.

Για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

Στις παραπάνω τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%

Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές  και με κάρτα!!!